dissabte, 22 de maig del 2021

Reportatge sobre els Jocs Olímpics de Barcelona 1992

Els Jocs Olímpics de Barcelona 1992 són un capítol important en la història  el desenvolupament de la ciutat i de la seva àrea metropolitana.

Alguns cornellanencs i cornellanenques van ser protagonistes en primera línia d’aquelles olimpíades. Representant a la ciutat, Cornellà va comptar amb els esportistes Enric Masip, Emilia Cano i Miguel Ángel Rubio. La ciutadania també es va involucrar en aquells Jocs del 92 amb nombrosos voluntaris i, alguns dels més afortunats, van poder transportar la torxa olímpica. També van poder participar en els jocs entitats cornellanenques com Amics de la Sardana i els Castellers de Cornellà, que van actuar a la cerimònia d'inauguració.

En aquest reportatge repassem aquesta història col·lectiva de Barcelona’92 amb alguns dels seus protagonistes.

Aquest reportatge s’ha realitzat amb fragments de les entrevistes realitzades en el marc del programa especial dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona’92 que Ràdio Cornellà va enregistrar el 12 de juliol de 2017. Un reconeixementl’equip humà de Ràdio Cornellà que va bolcar-se per fer realitat aquest homenatge i reconeixement.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada