dissabte, 8 d’octubre del 2016

Entrevista sobre la història dels ferrocarrils a Cornellà


Lluís Miquel Tuells és un gran aficionat al món dels trens i coneix bé la història dels ferrocarrils al Baix Llobregat. En nombroses ocasions ha estat comissari d’exposicions i ha estat membre de comissions d’aniversaris com el 150é aniversari de la línia de Barcelona a Molins de Rei, el 125é aniversari de l'arribada del tren a Valls i el centenari del carrilet de Barcelona a Sant Boi i Martorell. A més, ha escrit el llibre "Trens de Postal" amb una selecció d'imatges del ferrocarril a Catalunya, totes elles de la seva col·lecció. Una col·lecció de més de 4000 imatges, totes elles originals, aconseguides, durant molts anys, voltant pels mercats de brocanters i paper vell.

Amb Lluís Miquel Tuells hem parlat de vies, de locomotores, de trens, de ferrocarrils i estacions. En definitiva, de la historia dels mitjans de transport locomotors a la nostra ciutat i per extensió al Baix Llobregat.

En aquesta primera entrevista ens centrem en la línia de tren de dalt, la Renfe.



A la segona entrevista ens centrem en el carrilet i les vies de mercaderies que travessen o han travessat Cornellà al llarg de la seva història.



Entrevistes enregistrades el 6 de setembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada