dissabte, 23 de febrer del 2019

Entrevista Dolors Campos



Dolors Campos (Cornellà de Llobregat, 1948) va viure la seva infantesa al barri Riera. Després d'estudiar comerç, va treballar a la Plàsmica i a l'empresa Tomas Blay abans d'adquirir la botiga de complements al Mercat Centre, on ha treballat durant 40 anys.

A més de seguir col·laborant amb l'associació de paradistes del Mercat Centre, de la qual va ser presidenta durant 9 anys, ara que està jubilada la Dolors participa en moltes entitats de la ciutat com l'Associació Afabaix, Cornellà Valors, la Botiga Solidària, Cornellà compra a casa, la Carena i el Voluntariat per la Llengua, entre d'altres.


A la fotografia, de l'any 1948, podem veure el terraplè entre els carrers Miquel de Roncalí i Almirall Vierna. La claveguera era descoberta i també es veu un corral. De fons, la fàbrica de filatures i teixits de la família Balasch. Les persones que surten a la fotografia són: Victoria Batalla (esposa de n'Onofre Pelfort), Josefa Campos (la tieta paterna de la Dolors), la Sra. Rosina (drapaire del carrer Campoamor) i, al fons, la nena és M. Lluïsa Ortiz (la germana de la Dolors).

Entrevista enregistrada el dia 22 de novembre de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada