dissabte, 12 de gener del 2019

Entrevista sobre les joguines dels anys 50-60-70 amb Luis Miguel Narbona i Andrea López



El Museu de Viladecans acull aquests mesos una exposició de joguines que han estat cedides pels veïns i veïnes de la ciutat i que han titulat "Juguem a recordar! Jocs i joguines de la generació del Baby Boom".

L'exposició recull l'evolució de les joguines, des de les que es fabricaven els mateixos infants a finals dels anys 50, de fusta i reutilitzant materials, passant per l'arribada del plàstic al sector als anys 60, la comercialització massiva als anys 70 i les joguines elèctriques dels anys 80.

Parlem d’aquesta mostra amb Luis Miguel Narbona, tècnic del Museu de Viladecans i comissari de l'exposició, i Andrea López, tècnica de patrimoni de l'Ajuntament de Viladecans.





"Juguete completo, juguetes Comansi"

L'empresa Comansi és una històrica fàbrica de joguines del Baix Llobregat ubicada primer a Viladecans i actualment a Sant Boi. Segur que molts infants dels anys 60 i 70 recordaran les famoses figuretes de plàstic de l'Oest o el Fuerte Comansi.

En parlem amb Luis Miguel Narbona, tècnic del Museu de Viladecans i comissari de l'exposició "Juguem a recordar! Jocs i joguines de la generació del Baby Boom".


Entrevistes enregistrades el dia 20 de desembre de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada